Menu

Wij zijn er om de frustraties bij gebruikers weg te halen en het gemak terug te brengen

Office toepassingen

Gemak dient de mens

Met de programma’s van Office, zoals Word, Excel, PowerPoint, Access en Outlook, is veel mogelijk. Van simpel een briefje tikken tot het maken van samenvoegbestanden, inhoudsopgaven, automatisch indexen markeren en nog veel meer. Soms te veel. Wij zorgen er voor dat de gebruiker zich kan concentreren op de inhoud van een document, rapport, presentatie, grafiek of e-mailbericht en zich niet hoeft te bekommeren om de opmaak en andere zaken.

Voor Word en PowerPoint bouwen we sjablonen op maat desgewenst met allerlei opties afhankelijke van uw wensen. Denk daarbij aan het automatisch invullen van uw gegevens zoals naam, functie, doorkiesnummer, referentienummers, et cetera tot aan knoppen om logo(s) aan- dan wel uit te schakelen, het invoegen van colofons, tussenbladen in rapporten tot aan het invoegen van liggende / staande pagina’s.

Ook Outlook kan nagenoeg geheel naar de wensen van gebruikers ingericht worden. Gegevens kunnen gekoppeld worden aan andere systemen. Standaard teksten kunnen eenvoudig ingevoegd worden, etc., etc.

Excel is een veel gebruikt pakket. Ook in Excel zijn tabellen en grafieken zo in te stellen dat deze getoond worden in de huisstijl. Daarnaast kunnen maatwerktoepassingen ontwikkeld worden opdat het maken van offertes, voorraadbeheer, planningen, et cetera veel eenvoudiger wordt.

Access wordt veel gebruikt o.a. voor klanten-, project-, voorraadbeheer, urenregistratie, etc. Prodoc kan een Access toepassing voor u bouwen, optimaliseren of aanpassen en onderhouden als het maken van schermen, rapporten, queries en VBA-code u boven het hoofd groeit.

Klik hier naast op een Office toepassing voor specifieke voorbeelden en meer informatie per Office programma.

Bouwstenenmodule

Mogelijk heeft u wel eens gebruik gemaakt van de bouwstenen van Word (Building Blocks) en heeft u ervaren dat dat niet het meest fraaie en snelle onderdeel van Word is.

Prodoc heeft een eigen bouwstenenmodule ontwikkeld die eenvoudiger te beheren en sneller is én ook onder Outlook te gebruiken is. Klik hier voor meer informatie.

Wij zijn trots te mogen werken voor