Menu

Microsoft Outlook

Onze belangrijkste MS Outlook toepassing is de bouwstenenmodule. Met deze module kunnen eenvoudig standaard teksten (= Word bestanden) in e-mails ingevoegd worden.

Handig in het geval dagelijks veel e-mails beantwoord moeten worden en de ‘antwoorden’ ook vaak standaard zijn.

Bouwstenen Outlook

In de boom rechts in bovenstaand scherm kan eenvoudig de juiste (sub) map gekozen en daarbinnen de gewenste bouwsteen geselecteerd worden. De inhoud van geselecteerde bouwsteen wordt in het Preview scherm rechtsonder getoond.

Het is mogelijk om in dit Preview venster te scrollen zodat men zeker weet dat de juiste bouwsteen is geselecteerd.

Invulpunten

Elke bouwsteen kan 1 of meer invulpunten hebben. Dat zijn posities in de tekst waar nog gegevens ingevoerd moeten worden zoals bijvoorbeeld een naam, bedrag of datum. Met behulp van een knop kan door alle invulpunten gesprongen worden net zolang totdat ze allen ingevuld zijn. Zo wordt de kans verkleind dat vergeten wordt (belangrijke) informatie in te vullen.

De bouwstenen kunnen in Word aangemaakt worden en worden opgeslagen op een centrale plek op de server opdat elke gebruiker er via de bouwstenenmodule bij kan.
Voor het aanmaken van een nieuwe bouwsteen is een wachtwoord vereist. Het aanmaken, wijzigen en verwijderen van bouwstenen gebeurt door de applicatiebeheerder. Hij of zij zorgt ervoor dat de bouwstenen altijd up-to-date zijn.

Bouwstenenmodule voor Word

Klik hier voor meer informatie en een schermafbeelding van de bouwstenenmodule onder Word.