Menu

Food Technology Noord-Oost Nederland

Bij FTNON staat efficiënt werken hoog in het vaandel. Men streeft continue naar het optimaliseren van kwaliteit, verkorten van doorlooptijden en het minimaliseren van papierstromen.

Een voorbeeld daarvan zijn de offertes. Als klanten in het verleden een offerte aanvroegen was de kans groot dat dat veel tijd kostte.
Daarnaast was de kans op fouten reëel daar FTNON voor elke machine en transportsysteem 1 spreadsheet had gedefinieerd.

Prodoc heeft meegeholpen dat probleem te minimaliseren door 1 Excel-toepassing te bouwen voor alle machines en transportsystemen.

Lees meer

Stow

Stow International, hoofdkantoor gevestigd in Spiere-Helkijn (België), produceert en bouwt opslag- en stellingsystemen voor pallets. Stow heeft naast de fabriek in België ook productiehallen in China en Tsjechië. In deze tijd van toenemende internet aankopen zijn magazijnstellingen onmisbaar. Stow draait haar hand niet om voor opslagruimten van 25.000 m2 of meer en stellingen van 16 […]

Lees meer

Orgafert

Lees hier hoe Orgafert ruim een half miljoen kilo pluimveemest per jaar verhandelt met maar 2 menskrachten dankzij het ERP-systeem genaamd HSO.
Alle gegevens rondom relaties, inkooporders, ritten, verkooporders, facturen en lab-uitslagen zijn eenvoudig in te voeren en op te vragen.

Bij Orgafert ligt de tijd van mappen vullen met documenten en uren puzzelen om overzichten te genereren en te controleren al jaren achter hen.

Lees meer

BMC Moerdijk

Prodoc heeft voor BMC Moerdijk een softwareprogramma geschreven waarmee het gehele proces vanaf het in-wegen tot en met het uit-wegen van trucks met (voornamelijke) pluimveemest gemonitord kan worden.

Het grote voordeel van het gebruik van het softwareprogramma is dat dagelijkse taken en handelingen nu eenvoudig en uniform geregistreerd kunnen worden en er meer tijd beschikbaar is voor een zeer essentiële taak binnen BMC namelijk het sturen op de kwaliteit van de mest.
De kwaliteit van de mest bepaalt namelijk in belangrijke mate het rendement van centrale.

Lees meer