Menu

Stow

stow

Stow International, hoofdkantoor gevestigd in Spiere-Helkijn (België), produceert en bouwt opslag- en stellingsystemen voor pallets. Stow heeft naast de fabriek in België ook productiehallen in China en Tsjechië.

In deze tijd van toenemende internet aankopen zijn magazijnstellingen onmisbaar. Stow draait haar hand niet om voor opslagruimten van 25.000 m2 of meer en stellingen van 16 meter of hoger.

AutoCAD

Prodoc heeft Stow kunnen helpen bij het (her)schrijven van software voor het, in AutoCAD, uittekenen van magazijnstellingen t.b.v. de monteurs. Nadat een stelling door de ingenieurs van Stow is gedimensioneerd en gecontroleerd aan de normen, wordt de gegevens van de stelling als ASCII-bestand geëxporteerd. Dit bestand wordt vervolgens gebruikt om volledig ‘automatisch’ de stellingen, in zowel voor-, zij-, en bovenaanzicht, inclusief details, uit te tekenen in AutoCAD. Daarna is het nog mogelijk om details van de stellingen m.b.v. dialoogschermen aan te passen en de stellingen opnieuw te laten uittekenen.

stow_vb

De tekeningen worden door de monteurs van Stow gebruikt om de stellingen bij de klant op te bouwen.

Neem voor meer informatie over dit project contact met Prodoc .