Menu

Telefoonservice software (TSB-Online)

Een cloud toepassing voor het registreren en versturen van telefoonberichten

TSB-Online is een computerprogramma waarmee de (telefoon-) berichten en gegevens van bellers eenvoudig opgeslagen en gemaild kunnen worden. Daar ook de gegevens van bellers, zoals naam, bedrijf, adres en telefoonnummer(s) opgeslagen kunnen worden, hoeven de bellers, die vaker bellen, niet telkens hun gegevens door te geven.

TSB-Online draait in de Cloud. Dat houdt in dat u voldoende heeft aan een PC of een tablet met internetverbinding om met het programma te kunnen werken. Als u ook beschikt over een VOIP-centrale bent u en uw collegae niet gebonden aan een kantoor maar kunt u de telefoon opnemen en de aangenomen berichten registreren waar u maar wilt.

Een voordeel van het opslaan van alle gegevens in een database (in de Cloud) is dat u van ons periodiek de belgegevens (al dan niet samengevat) ontvangt t.b.v. bijvoorbeeld uw facturatie. Ook kunnen de gegevens uit de database worden gebruikt om  te bepalen op welke tijden (dan wel dagen en/of maanden) het vaakst dan wel minst wordt gebeld. Deze resultaten zouden gebruikt kunnen worden te behoeve van de planning van medewerkers.

De voordelen van TSB in de cloud zijn evident:

  • Geen omkijken meer naar hard- en software dus een besparing op beheer en dus op kosten.
  • Een relatief eenvoudige Pc of tablet volstaat om met TSB-Online te kunnen werken.
  • Draait zowel op Windows-, Mac- als Linux-Pc’s.
  • Nieuwe versies installeren en aanpassingen t.b.v. een ander O.S.-systeem (Vista, Windows 7/8.1, Windows 10) behoren tot het verleden.
  • Voorzieningen t.b.v. het back-uppen en stroomuitval (in de cloud) zijn aanwezig.
  • Toegang tot internet volstaat om TSB-Online waar dan ook te gebruiken dan wel te raadplegen.

Wilt u niet dat uw (klant-) gegevens in de cloud worden opgeslagen dan kunt u gebruik maken van de desktop versie van TSB.